Inschrijving groepszwemles, privé-zwemles of volwassenen

Groepszwemles

We hebben de dinsdagen toegevoegd voor groepszwemles! Wil jij op zeer korte termijn zwemles voor je zoon/dochter? Kies dan voor de dinsdag en je kind kan meteen aan de zwemslag! Op de overige dagen (woensdag, donderdag en zaterdag) geldt vanwege de hoge vraag helaas een wachtlijst van min. 4 maanden; houd daar svp rekening mee bij het inschrijven.

Privé-zwemles

De vraag naar privézwemles is hoog waardoor de wachtlijsten hiervoor langer zijn dan we gewend zijn (min. 10 maanden). Omdat onze groepszwemlessen in kleine groepjes van max. 8 kinderen gehouden worden, zijn deze groepszwemlessen kwalitatief net zo goed als de privézwemlessen. Wil je dus dat jouw kind sneller geholpen wordt? Kies dan voor inschrijving voor de groepszwemles!

Volwassenen

Wil jij beter leren zwemmen? Of heb je een waterangst ontwikkeld? Je bent niet alleen! Vanwege de grote vraag biedt zwemschool Maaszwemmertjes op de donderdagen tevens zwemlessen voor volwassenen aan. Samen met gelijkgestemden leer jij op een rustige manier ook in water zelfredzaam te worden. Leer je liever 1 op 1 in een privéomgeving? Dat kan ook; schrijf je in en we nemen spoedig contact met je op om een tijdstip met je af te stemmen.

Zwembad Maaszwemmertjes
Sint-Jobskade 142
3024 EN Rotterdam